Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Mogyoródi út 24.

Tel: +36-28/543-370
Mobil:+36-70/310-3078
Skype: hartcolor

E-mail: hartcolor@hartcolor.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8.30 - 16.00
Péntek: 8.30 - 15.00
 

 

A térképre kattintva bekapcsolhatja a nagyobb mérétű térképet is tartalmazó útvonaltervezőt.

Megosztás

Általános célú gépek

A tamponnyomási technológia felhasználóit alapvetóen két nagy csoportra oszthatjuk. Vannak ipari üzemek, melyek saját gyártmányaikat nyomtatják és reklámnyomdák, melyek a legkülönfélébb ajándéktárgyak nyomtatását végzik. Utóbbiak elvárják a tamponnyomógépektől, hogy alkalmasak legyenek szinte bármilyen anyagra és formára történő nyomtatás elvégzésére. Amikor reklám nyomtatásról beszélünk, akkor a legtöbb ember tollak, öngyújtók, kulcstartók és egyéb szokásos reklám hordozó feliratozására gondol. A valóságban azonban ennél sokrétűbbek az igények, az elmúlt évtizedekben meg kellett már oldanunk olyan problémákat, mint a hajszál vékony üvegből készült karácsonyfadíszek vagy meghatározhatatlan alakú tárgyak (pl. dió, kavics) nyomtatása. Mindezek megoldható feladatok. Az úgy nevezett "általános célú tamponnyomógépek" fő előnye pontosan az, hogy rugalmasan alkalmazkodnak a követelményekhez, szinte minden feladatot képesek elvégezni, percek alatt át lehet állni velük egy munkáról egy attól teljesen különböző másik munkára.

Joggal merül fel a kérdés: Ha mindezt tudják az általános célú gépek, akkor a másik nagy felhasználói kör - a különböző gyártmányokat előállító üzemek - miért nem ugyanilyen gépeket használ? Nos általában ők is ugyanezeket a gépeket használják, néhány kivétellel. Ilyen kivétel, ha a nyomtatási műveletet egy gyártósoron a gépsorba beépítve kell végezni, ha extrém nagy teljesítményre van szükség és/vagy különleges igények vannak a nyomtatással szemben. Ilyen igények esetén speciális gépeket alkalmazunk, melyekről "Nagy teljesítményű ipari tamponnyomógépek" illetve "Speciális célokra készült tamponnyomógépek" oldaunkon olvashatnak.

Gépeink közül vásárlóink - egyáltalán nem meglepő módon - általános célú gépeinket keresik leginkább. Ennek megfelelően ebben a kategóriában tudjuk a legnagyobb választékot nyújtani megrendelőinknek. Különböző igényeknek felelnek meg különböző gépcsaládjaink tagjai. Európai és távol-keleti gyártók gépeit is forgalmazzuk. Teljes választékunk bemutatásra itt nincs lehetőségünk, az alábbiakban néhány példát mutatunk be gépeink közül. 

MPT nyitott rendszerű tamponnyomó gépek.

A család legkisebb tagja 75 x 100 mm-es kliséméretével és kb. 65 x 85 mm-es nyomatméretével az MPT 55 típus. Ez a gép ideális választás kis költségvetéssel induló kezdő vállalkozások részére. Alacsony összegű beruházást igényel, a nyomtatási költségei is kedvezőek, ehhez képest teljesítménye magas, felhasználhatósága sokoldalú.

A gépcsalád tagjai között találhatóak nagyobb nyomtató felületű gépek és több szín nyomtatásra alkalmas változatok is.

Az MPT gépek származási helye Hong Kong.

MPC zárt rendszerű tamponnyomógépek.

Az MPT típusú gépek zárt rendszerű változatai. Az MPC gépek 1,2, 4 és 6 szín nyomtató változatokban rendelhetőek két féle méretben 90 vagy 150 mm átmérőjű festékpatronokkal.

Kyanite zárt rendszerű tamponnyomógépek

A Kyanite géptípus jelemmzői a nagy nyomtatási pontosság, a sokoldalú beállíthatóság, a könnyű kezelés és a nagy teljesítmény. A megszokott pneumatikus gépektől eltérően szervomotoros tamponmozgatással működik, kezelőfelülete érintő képernyős. 90, 130 és 160 mm-es festékpatronokkal kapható egy vagy két szín nyomtató változatban, asztali vagy állványos kivitelben.

Kyante tamponnyomógépeink belga gyártmányúak.

Slider zárt rendszerű tamponnyomógépek

Slider tamponnyomógápeink nagyon nagy választékban kaphatóak. Alkalmasak 1-6 szín nyomtatására. Hasznos méretük (nyomó felület) 60 x 60 mm-től akár 800 x 170 mm-ig terjedhet. Szinte bármilyen egyéni igénynek megfelelően kialakíthatóak eg gépcsalád tagjai.

Slider gépeink olasz gyártmányúak.

 vissza a lap elejére