Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Mogyoródi út 24.

Tel: +36-28/543-370
Mobil:+36-70/310-3078
Skype: hartcolor

E-mail: hartcolor@hartcolor.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8.30 - 16.00
Péntek: 8.30 - 15.00
 

 

A térképre kattintva bekapcsolhatja a nagyobb mérétű térképet is tartalmazó útvonaltervezőt.

Megosztás

Speciális tamponnyomók

 Printing International több különböző célra fejlesztett ki speciális gépeket, gépsorokat. Ezekből láthatnak itt ízelítőt.

 • Üveg, porcelán és kerámia nyomtatás
  A vásárlói igényekhez igazodóan több különböző gépcsaládnak (a Platínium, a Linoprint és a Galaxi) is vannak GPC kivitelű azaz üveg, porcelán és kerámia nyomtatásra alkalmas tagjai.
 • Labdanyomtatás
  Több különböző teljesítményű és méretű gépet is kínálunk játéklabdák teljes gömbfelületének nyomtatására.
 • Kupak nyomtatás
  Flakon kupakok nyomtatására is több fajta berendezést tudunk ajánlani, melyek között akad olyan is, amelyik óránként több mint százezer db szabvány 28 mm-es PP kupak felszínének négyszín color nyomtatására képes, de természetesn más méretű és/vagy anyagú kupakokra is tudunk nyomtatni. Vannak a kupakok palástjának nyomtatására tervezett gépeink is.
 • Hengeres felületek nyomtatása
  Rendelkezünk kisebb és nagy teljesítményű hengerpalástok nyomtatására alkalmas gépekkel is. Ezek között is vannak speciálisan kialakított rendszerek például töltényhüvelyek vagy fecskenkdők nyomtatására.
 • Extrudált termékek nyomtatása
  Akár 30 m/perc teljesítményre is képesek gépeink, melyeknek egyik fő alkalmazási területe a műanyag profilok, lambériák stb. nyomtatása.
 • Gyógyszer nyomtatás
  Nagy teljesítmény mellett az extrém hygéniai követelményeknek is megfelelő gépeinket a világ vezető gyógyszergyárai alkalmazzák, tabletták, filmtabletták, gyógyszerdrazsék jelölésére. Ugyanilyen működési elvű gépinket az édesipar is használja cukorkák, drazsék nyomtatására.

Fecskendő nyomtatás

Labda nyomtatás

Tabletta nyomtatás

Kupak nyomtatás

Kupak palást nyomtatása

Extrudált termékek pl. lambériák folyamatos nyomtatása:

 Tányér nyomtatás

Kismegszakítók nyomtatása