Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Mogyoródi út 24.

Tel: +36-28/543-370
Mobil:+36-70/310-3078
Skype: hartcolor

E-mail: hartcolor@hartcolor.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8.30 - 16.00
Péntek: 8.30 - 15.00
 

 

A térképre kattintva bekapcsolhatja a nagyobb mérétű térképet is tartalmazó útvonaltervezőt.

Megosztás

Szolgáltatások

Igyekszünk partnereink részére a lehetséges legtöbb segítséget nyújtani. Szolgáltatásaink két nagy csoportra oszthatóak: Az árukhoz kapcsolódó szolgáltatások (festékkeverés, klisékészítés stb.) és a szakmai támogatások (gépkezelők betanítása, egyéni és csoportos oktatás, továbbképzés, teljes technológiák kidolgozása, szaktanácsadás, fotó, stb.) utóbbiakat állandó megrendelőink részére assistance szolgáltatásunk keretében ingyenesen nyújtjuk.

Festékkeverés.

Bármilyen szín kikeverését vállaljuk, akár valamely ismert színrendszer (Ral, Panton stb.) kódja alapján, akár színminta után. A megfelelő színhűség elérése érdekében legkisebb mennyiség aminek keverését vállaljuk 250 gr. A keverést számítógépes rendszerrel, spektrométeres ellenőrzéssel végezzük, így a megfelelő színhűség garantálható. Minden esetben garantálni tudjuk, hogy a színeltérés (delta E) az általunk kikevert festék színe és a referencia szín között kisebb mint kettő. Ez a gyakorlatban már észlelhetetlen különbséget jelent, általában nem szükséges ennél szigorúbb kritériumokat szabni, de ha mégis, akkor lehetőség van ennél pontosabb keverésre is. Azok kedvéért, akik nem jártassak a színmérésben az alábbi táblázat szemlélteti a keverés pontosságát. Az alsó két sorban látható négyzetekben lévő szám az adott szín delta E értéke a legfelső sorban látható R jelzésű referencia színhez képest.

 

 

 

vissza a lap elejére

 

Klisé készítés

Ákár acél, akár fotopolimer klisék elkészítését vállaljuk. A klisék gyártása történhet az ügyfeleink által hozott kész filmről, de szükség esetén a film készítést is vállaljuk. Ehhez fotózható minőségű eredeti grafikára vagy vektorgarafikus számítógépes filera van szükségünk. Előfordulhat olyan eset is, hogy egyáltalán nincs vagy nem megfelelő minőségű a rendelkezésre álló rajz. Ebben az esetben a grafika elkészítését is szívesen elvégezzük.

 

vissza a lap elejére

 

Szakmai szolgáltatások

Úgy gondoljuk, egy termelő berendezéseket és anyagokat forgalmazó vállalkozástól joggal várhatják el ügyfelei, hogy az áruk mellé megfelelő tájékoztatást, szükség esetén oktatást is kapjanak. Fokozottan igaz ez a mi szakterületünkre, mivel sajnos magyar nyelven alig-alig van elérhető szakirodalom és a nyomdaipari szakképzésben sőt a felsőfokú képzésben is periférikus technológiaként, jó ha egyáltalán megemlítik a tamponnyomást. Éppen ezért tisztában vagyunk fokozott felelősségünkkel, igyekszünk ügyfeleink részére a lehetséges legtöbb szaktudást átadni. Ennek érdekében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk vevőinknek.

vissza a lap elejére

 

Betanítás

Az újonnan tamponnyomógépet vásárló ügyfeleinket - illetve megbízottjaikat - megtanítjuk a gépet használni. Ez nem csak a gép kezelését jelenti, hiszen azt akár egy használati utasításból is el lehet sajátítani, hanem az alábbi témakörökre is kiterjed szolgáltatásunk:

  • A tamponnyomás elméleti alapjai.
  • A tamnyomás lehetőségei és korlátai.
  • A nyomtatható anyagok és formák köre.
  • A festékválasztás módja.
  • A tamponválasztás szabájai.
  • A különböző klisétípusok.
  • A vásárolt gép legfontosabb tulajdonságai, lehetőségei, korlátai.
  • A gép megismertetése, a kezelőszervek használata, a gép visszajelzései, a gép karbantartása.
  • Gyakorlati oktatás: az előkészítéstől a beállításon át a sorozatgyártásig.
  • A gyakori nyomtatási hibák megbeszélése, elkerülésük lehetősége, kijavításuk módjai.

Természetesen az oktatásra rendelkezésre álló néhány nap nem pótólhat egy több éves szakmunkás képzést, de elegendő arra, hogy el tudjanak kezdeni dolgozni a géppel.

vissza a lap elejére

 

Oktatás

A fentebb leírt betanítás elegendő arra, hogy egy kezdő alkalmazott eltudjon kezdeni dolgozni, önállóan kezelje a gépet. Összetettebb vagy speciális problémák megoldásához további tanulsára lehet szükség. Ezért szervezünk kihelyezett tanfolyamokat olyan cégeknek, melyek több géppel, több dolgozóval nyomtatnak. E tanfolyamok időtartamát és tematikáját a megrendelői igényekhez igazítjuk.

vissza a lap elejére 

 

Technológia fejlesztés

 

Minden gyártással foglalkozó cég életében több-kevesebb rendszerességel eljön a termékváltás és/vagy bővítés időszaka. Ilyenkor az új termékekhez új nyomtatási metódusokat kell megtervezni. Cégünk ebben is minden támogatást megad partnereinek. Az új termékek gyártásához ajánlunk megfelelő tamponokat, de ha standard tamponjaink között nincs megfelelő, akkor tervezünk és gyártunk az egyedi igénynek megfelelőt. Segítünk megfelelő festéket választani. Legyártjuk a szükséges kliséket, akár a grafikai tervezéstől indíva a munkát. Természetesen ha szükséges új, akár az adott munkához egyedileg fejlesztett és gyártott tamponnyomógépet is tudunk biztosítani vevőinknek. E szolgáltatásokat természetesen külön-külön is kínáljuk, de szükség esetén a teljes technológia megtervezését, kifejlesztését a szükséges eszközök egyedi gyártását is elvégezzük.

vissza a lap elejére

Szaktanácsadás

Bármilyen tamponnyomással kapcsolatos probléma megoldásában szívesen segítünk, akár személyesen, akár telefonon. Előzetes egyeztetés alapján munkaidőn kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk. 

vissza a lap elejére

Assistance

Az eddig leírt szolgáltatások legnagyobb részét - a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások kivételével - állandó megrendelőinknek ingyenesen nyújtjuk! Ennek pontos feltételeiről érdeklődjenek munkatársainktól.

vissza a lap elejére

Fotó

Legújabb szolgáltatásunk: Esküvői, családi fotók készítése, rendezvények fotózása, divat fotózás.

Részletesebb információkat fotószolgáltatásunkról ide kattintva találnak.

vissza a lap elejére