Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Mogyoródi út 24.

Tel: +36-28/543-370
Mobil:+36-70/310-3078
Skype: hartcolor

E-mail: hartcolor@hartcolor.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8.30 - 16.00
Péntek: 8.30 - 15.00
 

 

A térképre kattintva bekapcsolhatja a nagyobb mérétű térképet is tartalmazó útvonaltervezőt.

Megosztás

Tamponok

Hosszú nyomtatási és kereskedelmi tapasztalataink birtokában határoztuk el, hogy saját tampongyártásba kezdünk. Ezt egy évekig tartó fejlesztési és tesztelési folyamattal alapoztuk meg. Miért volt szükségünk ilyen soká tartó előkészületekre? Mert egyértelmű célunk volt, hogy versenyképes áron a világ legjobb tamponjait tudjuk gyártani. A sok befektetett munka megtérült, tamponjainkat eredeti célunknak megfelelő minőségben tudjuk gyártani. Mit jelent ez pontosabban?

  • Kiváló a festékátadó képességük még nehezen nyomtatható anyagokra is. Vagyis akár 40 mikron vastagságű festékréteget is átadnak tamponjaink visszamaradó festék nélkül.
  • A  nyomatkép torzulása minimális. Ez azt jelenti, hogy a torzulás emberi szemmel nem érzékelhető.
  • Tamponjaink élettartama hosszú. Minimálisan 50 ezer, de ideális esetben több százezer nyomtatási ciklust bírnak tamponjaink. (Természetesen mechanikai sérülések korábban is érhetik a tamponokat.)
  • Könnyen tisztíthatóak.
Tamponjaink kiváló tulajdonságai csak a megfelelő tamponválasztással és karbantartással tudnak érvényesülni.

Kínálatunkból - mely több ezer különböző méretű és formájú tamponból áll - majdnem minden nyomtatási feladathoz találnak megfelelőt. Persze mindíg vannak új feladatok, új kihívások. Lehetenek és vannak is olyan munkák, melyek standard tamponokkal nem végezhetőek el. Nem gond, egyedi tamponok tervezését és kivitelezését is vállaljuk.


Tamponkatalógusunkat ide kattintva töltheti le.