Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Mogyoródi út 24.

Tel: +36-28/543-370
Mobil:+36-70/310-3078
Skype: hartcolor

E-mail: hartcolor@hartcolor.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8.30 - 16.00
Péntek: 8.30 - 15.00
 

 

A térképre kattintva bekapcsolhatja a nagyobb mérétű térképet is tartalmazó útvonaltervezőt.

Megosztás

Cégtörténet

Az indulás

A Hart Color Bt. 1992-ben családi vállalkozásként alakult. Eleinte kizárólag bérmunkában végzett tamponnyomással foglalkoztunk. Ebben az időben egyetlen kisméretű tamponnyomógéppel dolgoztunk. Saját műhelyünk ekkoriban még nem volt, így egy budapesti ipartelepen béreltünk helyiséget. Mint a legtöbb kisvállalkozás esetében, úgy nekünk is az első egy-két év volt a legnehezebb. Meg kellet tanulnunk a szakmát – szakirodalom és oktatás hiányában – szinte csak magunkra támaszkodhattunk. Lassanként sikerült egyre komolyabb problémákat megoldani, bizonyára ennek is köszönhetően ügyfélkörünk is szépen gyarapodott. Az első két év elteltével már fejlesztésre is gondolhattunk. Előbb gépparkunkat bővítettük, utóbb tevékenységi körünket szélesítettük ki.

Profilváltás

 1997 óta foglalkozunk tamponnyomógépek és anyagok importjával és forgalmazásával. Cégünk legfontosabb beszállítói a belga Printing International és a német Coates Screen, de számos más cég termékeit is árusítjuk. A gépkereskedelem beindítása is tartogatott váratlan nehézségeket. Hiába voltak gépeink a világ legjobb termékei között, és áraink ehhez képest meglepően kedvezőek forgalmunk eleinte nagyon kicsi volt. A Printing International akkoriban Magyarországon még szinte ismeretlen brand volt, a vásárlók – talán érthető módon – inkább a már bevezetett márkákat részesítették előnyben.

 

Szerencsére mára már sikerült ezen a helyzeten változtatni, számos kiállításon mutattuk be gépeinket az érdeklődőknek, refernciáink között olyan világcégek szerepelnek, melyek garantálják potenciális vevőink számára termékeink minőségét. Szakmai körökben a Printing International immár ismert, sőt elismert márka itthon is. Vélhetően ennek nagy szerepe van kereskedelmi forgalmunk dinamikus bővülésében. Raktárkészletünket a vásárlók igényeihez alkalmazkodva mennyiségében és választékában is folyamatosan növeljük.

Átalakulás

A 2005-ös év újabb jelentős változást hozott cégünk életében. Kinőttük eddigi társasági formánkat, ezért betéti társaságból, kft-vé alakultunk. Ezentúl Hart Color 1992. Kft. néven működünk. Új nevünkkel eredeti alapítási évünkre utalunk. Úgy gondoljuk, büszkék lehetünk arra, hogy a sokszor kedvezőtlen gazdasági környezet hatásai ellenére is immár két évtizede fenn tudtunk mardni, sőt folyamatosan fejlődünk. Honlapunk látogatóit valószínüleg nem érdeklik különösebben cégünk gazdasági mutatói, ezért fejlődésünk jellemzésére most csak két jellemző adatot idéznék. Alaptőkénket a cég megalakulása óta negyvenszeresére emeltük. Árbevételünk a Kft. 2005 évi megalakulása óta  dinamikusan növekszik, az utóbbi válsággal terhelt időszak eredményeit is beleszámítva évente átlagosan több mint 35 százalékos bevételeink növekménye.   Reményeink szerint ez a fejlődési ütem a továbbiakban is tartható lesz. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük az általunk forgalmazott árucikkek körét. Így kerültek 2010-ben termékpalettánkra a Coates festékei.   Reméljük, hogy Önt is Kedves Olvasónk rövidesen megrendelőink közt tudhatjuk. Ha cégünkről többet szeretne megtudni, forduljon hozzánk bizalommal további információért.

 

Kiállításaink